Ξενοδοχείο Du Lac | Στη λίμνη του Αγίου Νικολάου

Καλώς ορίσατε. Απολαύστε τη διαμονή σας. Επισκεφτείτε μας ξανά.

Check availability and proceed to reservations secure site.

Your favorite hotel in the center of Agios Nikolaos. Enjoy your stay and explore the amazing eastern Crete. Open all year round. Special offers available for long stays. Contact us for more information.

INQUIRE

Visa Mastercard Maestro
Η ΠΟΛΗ – Η ΛΙΜΝΗ

Στον Άγιο Νικόλαο αισθάνεστε καλοδεχούμενοι όλο το χρόνο! Κτισμένος στην μαγευτική ακτογραμμή του κόλπου του Μιραμπέλλου, ζωηρός και θορυβώδης κάποιες φορές, ήρεμος και γαλήνιος άλλοτε.

Τα αρχαιολογικά ευρήματα υποστηρίζουν την ύπαρξη της ανθρώπινης παρουσίας στην περιοχή ήδη από το 3.000 π.Χ. Για αιώνες ο όρμος του Αγίου Νικολάου υπήρξε ένα από τα λίγα ασφαλή και φυσικά λιμάνια στη βόρεια ακτογραμμή της Κρήτης, προσφέροντας στα ιστιοφόρα καράβια απάγκιο αραξοβόλι και προστασία.

Δίπλα στο σύγχρονο πλέον λιμάνι της πόλης, βρίσκεται η πανέμορφη μικρή λίμνη Βουλισμένη, σημείο αναφοράς για ντόπιους και επισκέπτες. Σύμφωνα με έναν αρχαίο μύθο στα γλυκά νερά της λουζόταν η θεά Αθηνά. Η λίμνη ενώθηκε με τη θάλασσα το 1870.

Το κλίμα του Αγίου Νικολάου χαρακτηρίζεται από πολύ χαμηλή υγρασία όλο το χρόνο. Το δροσερό ξηρό καλοκαιρινό αεράκι σας εξασφαλίζει μια απολαυστική διαμονή, ενώ τον χειμώνα, αν και ο καλός καιρός δεν είναι πάντα δεδομένος, είναι εντούτοις πολύ συχνός.

Απολαύστε την υπέροχη θέα της λίμνης από το μπαλκόνι σας! Απολαύστε τη διαμονή σας!

WP-Φόντα από InoPlugs Σχεδίαση και Κοσμηματοπωλείο Schonmann